Onze Torrone

Zelden kom je een producent tegen die vasthoudt aan kwaliteit en zijn receptuur niet van de wijs laat brengen door als maar stijgende grondstofprijzen. Het is Dolci Baci dan ook gelukt om een nougat te selecteren welke qua aandeel honing en noten zijn gelijke niet kent, proeft u zelf maar… ook maken wij geen gebruik van ASO kleurstoffen in onze torrone.

Smaak, kwaliteit en pure uitstraling

Tussen alle aanbieders van Torrone is het lastig kiezen, de één heeft een nog mooiere en chiquere verpakking dan de ander. Wij hebben al die toeters en bellen achter ons gelaten en ons laten leiden door de smaak en kwaliteit met een pure uitstraling, dit is immers waar de hedendaagse consument voor terug komt in een speciaalzaak.

Het feit dat de consument kan zien waar het product vandaan komt en waar het gekocht is speelt een rol bij de keuze van zijn of haar volgende aankoop. Het zou toch mooi zijn dat elke klant die een plak nougat cadeau krijgt, er ooit nog één bij u komt kopen? Hier helpen wij u dan ook graag mee. De voorzijde van onze verpakking kunt u eenvoudig zelf voorzien van uw eigen logo of sticker.

Hoe kunt u Torrone inzetten?

U heeft een uniek product in handen. Als klanten speciaal hiervoor naar uw winkel toekomen, zal uw bijverkoop ook toenemen.

  • Presenteerbord van hout, 6 smaken overzichtelijk gepresenteerd
  • Op een kartonnen tray met de naam per smaak voorop
  • Speels opgestapeld in de vorm van een torentje
  • In een cadeaupakket

Houdbaarheid

Voor de Torrone geldt op het moment van uitleveren een houdbaarheid van 12 maanden bij een temperatuur van maximaal 20 graden.

De smaken

Hieronder treft u de leverbare smaken aan, inclusief de gebruikte ingrediënten. Doordat de Torrone handgemaakt wordt, is elk plakje uniek. Het gewicht, de kleur en de smaak kunnen bij een ambachtelijk product wisselen. Wij vragen uw begrip hiervoor en wijzen u erop dat dit juist de charme van een uniek product is.

Torrone Morbido Pistachio

Honing, eiwit, amandelen, pistache nootjes, glucose siroop, suiker, maïsmeel, aroma, natuurlijke kleurstof op basis van kurkuma extract en chlorofyl, eetpapier bestaande uit aardappelzetmeel en palmolie. Kan sporen van andere noten, sulfiet en vruchten bevatten, bewaren bij maximaal 20 graden.

Torrone Morbide alle Mandorla

Honing, eiwit, amandelen, glucosestroop, suiker, maïsmeel, aroma, eetpapier bestaande uit aardappelmeel en palmolie. Kan sporen van andere noten, sulfiet en vruchten bevatten, bewaren bij maximaal 20 graden.

Torrone Morbido Al Gusto Limone

Honing, eiwit, amandelen, pistachenootjes, glucosestroop, suiker, maïsmeel, aroma, natuurlijke kleurstof op basis van kurkuma-extract. Gedroogd pomelo, conserveermiddel E223 (pompelmoes), eetpapier bestaande uit aardappelzetmeel en palmolie. Kan sporen van andere noten, sulfiet en vruchten bevatten, bewaren bij maximaal 20 graden.

Torrone Morbido Nocciola e Cioccolato

Hazelnoten, honing glucosestroop, suiker, maïsmeel, eiwit, chocolade (gehydrogeneerd plantaardig vet, emulgator, lecithine (soja), ontvet cacaopoeder), aroma, eetpapier bestaande uit aardappelzetmeel en palmolie. Kan sporen van andere noten, sulfiet en vruchten bevatten, bewaren bij maximaal 20 graden.

Gianduja (hazelnootcreme)

Hazelnoten, honing, eiwit, glucosestroop, suiker, maïsmeel, ontvet cacaopoeder, emulgator lecithine (soja), aroma, eetpapier bestaande uit aardappelzetmeel en palmolie. Kan sporen van andere noten, sulfiet en vruchten bevatten, bewaren bij maximaal 20 graden.

Koffie

Honing, eiwit, amandelen, glucosestroop. suiker, maïsmeel, koffie-extract, aroma, eetpapier bestaande uit aardappelzetmeel en palmolie. Kan sporen van andere noten, sulfiet en vruchten bevatten, bewaren bij maximaal 20 graden.